ZABORAVIO ZA KOJI TIM IGRA: Pogledajte kako je košarkaš Vašingtona postao šesti igrač Bostona

Združili se

ZABORAVIO ZA KOJI TIM IGRA: Pogledajte kako je košarkaš Vašingtona postao šesti igrač Bostona

Košarka -
Duel košarkaša Vašingtona i Bostona obeležio je nesvakidašnji događaj s kraja treće četvrtine, kada se igrač Vizardsa Poljak Marsin Gortat pridružio petorci Seltiksa

VAŠINGTON - Košarkaši Vašington Vizardsa savladali su Boston Seltikse sa 118:92, pa će prvi put posle šest godina igrati nu plej-ofu NBA lige. Vizardsi su poslednje pojaviljivanje u doigravanju upisali još 2008. godine. Međutim, duel u Vašingtonu obeležio je nesvakidašnji događaj s kraja treće četvrtine. Igrači Bostona okupili su se pred nastavak meča ne bi li se motivisali i dogovorili kako da sustignu prednost rivala. Ništa tu ne bi bilo čudno da se među Seltiksima nije našao i jedan uljez. Naime, njihovoj petorci pridružio se i košarkaš Vašigtona Poljak Marsin Gortat.

On je prevario košarkaše Bostona i uspešno se infiltrirao u njihove redove. Gorat se lepo zabavio, ali izgleda da se mu se špijuniranje debelo isplatilo pošto je meč završio sa 22 poena i osam skokova."Radžon Rondo je bio veoma ljubazan da me pusti u njihovu petorku. Na trenutak sam se osetio kao jedan od Kelta", izjavio je posle meča Gorat.

http://www.youtube.com/watch?v=mJ334W5Rpxc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track