Jaka Blažič: Upoznao sam Đokovića i pobedio u istom danu!
Foto: Dado Đilas

Intervju, košarkaš Zvezde, oduševljenje jednog od junaka pobede nad Uniksom

Jaka Blažič: Upoznao sam Đokovića i pobedio u istom danu!

Košarka -
Slovenac kaže da se nadao da će upoznati idola, koji je bodrio klub u Evrokupu

Rukovanje.Slovenački internacionalac, košarkaš Crvene zvezde, posle velikog trijumfa nad Uniksom u prvoj polufinalnoj utakmici Evrokupa, kaže za Kurir da se nije baš naspavao u noći posle trijumfa.- Bio sam pod utiskom svega što se dešavalo, a posle takve utakmice teško je spavati - počinje novo proživljavanje dešavanja iz Arene Blažič. ♦ Napravili ste veliki korak i finale je veoma blizu.- Završili smo poluvreme i čeka nas težak zadatak, ali ne i neostvariv. Nije nemoguće da igramo finale Evrokupa.Hoće li pobednik duela Crvene zvezde i Uniksa osvojiti Evrokup.- Videćemo... I tamo su dva dobra kluba. Nižnji nas je već dva puta dobio ove sezone. Ali mi moramo prvo da odradimo drugu polufinalnu utakmicu, pa da onda razmišljamo o finalu.Kako ste doživeli dolazak Novaka u Arenu?- Znao sam da je Novak Đoković bio prošle godine na utakmici Crvene zvezde i nadao sam se da će doći i ove. Bio sam veoma srećan kad mi je prišao posle utakmice i pružio mi ruku. Novak je jedan od mojih sportskih idola i veoma mi je drago što smo se upoznali.Da li ste stigli da popričate sa idolom?- Nismo imali vremena, žurili smo. Čestitao nam je i morali smo dalje.

Preneo mu šampionski pelcer... Novak Đoković i Jaka Blažič
Preneo mu šampionski pelcer... Novak Đoković i Jaka Blažič

„Propali đak“NOLE NAVIJAO S DELIJAMANajbolji srpski teniser Novak Đoković s mnogo žara je pratio dešavanja na parketu Arene i redovno se priključivao pevanju navijačkih pesama. Zanimljivo je bilo kada se sa tribina začulo: „Ovo je pesma propaloga đaka...“, a Nole se, skačući, pridružio pevanju ovog navijačkog hita.

AtmosferaOVO MOŽE SAMO ZVEZDABek crveno-belih posebno je naglasio dodatnu energiju koju ekipa dobija s tribina.- Atmosfera je bila fenomenalna. Mislim da ovo nikad više neću doživeti. Možda hoću u Zvezdi, ali nigde drugo - istakao je slovenački reprezentativac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track