POMAŽU U ZBRINJAVAJU LJUDI: Crveno-beli uz Obrenovčane
Foto: Kkcrvenazvezda.rs

Humanitarna akcija

POMAŽU U ZBRINJAVAJU LJUDI: Crveno-beli uz Obrenovčane

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde, kompletan stručni štab i menadžment kluba uključili su se u akciju i pružili pomoć Obrenovčanima koji su smešteni u halama Basket siti i Basket lend

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom aktivno se uključio u pružanje pomoći najugroženijim građanima koji su pogođeni nezapamćenim poplavama. Košarkaši Crvene zvezde, kompletan stručni štab i menadžment kluba uključili su se u akciju i pružili pomoć Obrenovčanima koji su smešteni u halama Basket siti i Basket lend. Prvotimci Crvene zvezde Telekom zajedno sa ostalim volonterima stavili su se na raspolaganje ljudima u nevolji. Oni su prenosili zalihe hrane, vode i ostalih neophodnih potrepština koje su namenjene ugroženima.

Košarkaši Zvezde u humanoj misiji, Foto: kkcrvenazvezda.rs
Košarkaši Zvezde u humanoj misiji, Foto: kkcrvenazvezda.rs

Kapiten crveno-belih Marko Simonović istakao je da su prvotimci Crvene zvezde uvek spremni da se odazovu ovakvim akcijama i pozvao sve ljude dobre volje da se priključe."Uvek smo spremni da se odazovemo kada su u pitanju humanitarne akcije. Zaista je teška situacija i potrebna je pomoć svih nas. Apelovao bih na sve kolege, sportiste i ljude dobre volje da dođu i pomognu da se zbrinu ovi ljudi", rekao je Simonović.Od prvog dana akciju su podržali i bivši prvotimci Crvene zvezde, Filip Čović i Nemanja Nedović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track