NEMA PISMA: Bertans se na Tviteru oprostio od Partizana
Foto: Fonet

Zbogom Grobari

NEMA PISMA: Bertans se na Tviteru oprostio od Partizana

Košarka -
Letonac je početkom jula raskinuo ugovor sa Partizanom i kao slobodan igrač otišao u Baskoniju, i u ugovoru ima klauzulu po kojoj na kraju svake sezone može da ode u NBA ligu

Letonski košarkaš Davis Bertans se od Partizana sa kojim je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor oprostio porukom na Tviteru, istakavši da neće kao njegovi dojučerašnji saigrači Francuzi Žofri Lovernj i Leo Vesterman pisati oproštajna pisma.

"Neću pisati pismo. Mislim da sam pokazao svoju ljubav prema klubu i navijačima na parketu. Hvala svim grobarima! Volim vas", napisao je Bertans na svom profilu, u danu kada se Laboralu obavezao na trogodišnju saradnju.

Necu pisati pismo. Mislim da sam pokazao svoj ljubav prema klubu i navijacima na parket! Hvala svim grobarima! #VolimVas

— Davis Bertans (@DBertans_44) July 19, 2014

Bertans je dalje istakao da je potpisao ugovor sa Laboral Kučom velikim timom, bogate tradicije i da jedva čeka da počne nova sezona.

I am glad to say that i'm joining a great team with great history @Baskonia Can't wait for the new season to start!

— Davis Bertans (@DBertans_44) July 19, 2014

Letonac je početkom jula raskinuo ugovor sa Partizanom i kao slobodan igrač otišao u Baskoniju, i u ugovoru ima klauzulu po kojoj na kraju svake sezone može da ode u NBA ligu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track