Miloš Milisavljević: Doktor Teo je moj uzor
Foto: Kurir Štampano

Kec iz rukava selektora Aleksandra Đorđevića

Miloš Milisavljević: Doktor Teo je moj uzor

Košarka -
Poziv me je mnogo obradovao i jedva čekam da se dokažem i pokažem koliko stvarno vredim, kazao mladi bek subotičkog Spartaka

Mladi košarkaš Spartaka iz Subotice Miloš Milisavljević (21, 191 cm), na iznenađenje celokupne javnosti, dobio je poziv selektora srpske reprezentacije Saše Đorđevića da se pridruži A timu.Talentovani plejmejker je u intervjuu Kuriru rekao da mu sve što mu se dešava poslednjih dana deluje nestvarno.Kakav je bio osećaj kad si dobio poziv da se priključiš reprezentaciji Srbije?- Poziv selektora me je obradovao i jedva čekam da svima pokažem koliko vredim.Smeta li ti što svi govore da si anonimus?- Svi se pitaju ko je ovaj momak, šta on radi, dolazi iz nekog kluba koji se takmičio u Drugoj ligi. Niko nije čuo za mene pre ovog poziva, ali to me dodatno motiviše da budem još bolji.Kog najviše ceniš od srpskih košarkaša?- Uzor mi je Miloš Teodosić! Teo je doktor za košarku! Ne mogu da vam opišem koliko sam srećan što ću imati prilike da radim s njim.Šta za tebe znači što ćeš trenirati s našim najboljim košarkašima?- Nadam se da ću, pored Tea, ali i svih ostalih, kao i selektora Đorđevića, imati priliku da napredujem. Moj zadatak je da pomognem, ali trudiću se da opravdam poverenje, pa ako se ukaže prilika, da budem što više sa reprezentacijom.Da li sve to tebi predstavlja problem?- Još ne mogu da verujem šta mi se događa! Ali kad se budem priključio, mislim da ću tek tad postati svestan. Poslednjih godinu dana naporno radim, i mislim da se moj trud napokon isplatio. To nije kraj, ovaj poziv će me još više stimulisati.

Idol... Miloš Teodosić
Idol... Miloš Teodosić

Ekipa u FrancuskojPOSETILI ZAMAK „ŠANTIL“Košarkaška reprezentacija Srbije učestvovaće na pripremnom turniru u Francuskoj. U gradu Pou „orlovi“ će igrati protiv Grčke, Francuske i Hrvatske. Ekipa i selektor Đorđević iskoristila su slobodno vreme kako bi posetili zamak „Šantil“. Naši momci imali su lepu priliku da se opuste pred tri duela koja ih očekuju na sledećem pripremnom turniru za Svetsko prvenstvu u Španiji.

Proba u PartizanuDULE ME PRECRTAOZašto nisi uspeo u Partizanu?- Bio sam na probi prošlog leta, ali nisam uspeo da se izborim da ostanem u Partizanu. U tom periodu imao sam problema s leđima. U jednom trenutku sam bio drugi plej, ali posle tek četvrti. Nisam nezadovoljan. Naprotiv, to mi je pomoglo da počnem da treniram još više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track