ZBOG FINANSIJSKIH PROBLEMA: Moguć odlazak Ercega iz Galatasaraja u Real
Foto: Evroliga

SRPSKI KOŠARKAŠ NAPUŠTA TURSKU

ZBOG FINANSIJSKIH PROBLEMA: Moguć odlazak Ercega iz Galatasaraja u Real

Košarka -
Ukoliko se dogovori sa Realom, Erceg bi za "kraljevski klub" mogao odmah da zaigra u Endesa ligi, ali bi što se tiče Evrolige morao da sačeka Top16 fazu

Turski košarkaški klub Galatasaraj ima velikih finansijskih problema, zbog čega bi klub moglo da napusti nekoliko igrača. Trener turskog kluba Ergin Ataman izjavio je da svi igrači sem Karlosa Aroja mogu da ga napuste ako nađu drugi klub.

Među tim igračima je i srpski internacionalac Zoran Erceg, za kojeg su navodno zainteresovani još neki španski klubovi i Bešiktaš, ali je prema pisanju turskih medija on već stupio u pregovore sa Realom.

Ukoliko se dogovori sa Realom, Erceg bi za ‘kraljevski klub’ mogao odmah da zaigra u Endesa ligi, ali bi što se tiče Evrolige morao da sačeka Top16 fazu.

Vest da Erceg razmišlja da napušti Galatasaraj nije iznenađenje zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči utakmice dva kluba u Istanbulu prošlog petka.

“O utakmici sam mogao da razmišljam u kolima od svlačionice do kuće. Iskreno, od kada sam čuo za vest o ubistvu ovog momka duel sa Zvezdom mi je pao u zaborav. Ni o utakmici ni o svom učinku ni sa kim nisam ni razgovarao. Sportista sam koji radi svoj posao, bez namere da svojom igrom nekoga uvredim ili da širim mržnju”, rekao je Erceg.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track