OPROŠTAJ: Košarka bez Ace Petrovića više neće biti ista
Foto: Cile

Slava mu: Napustio nas veliki čovek i trener

OPROŠTAJ: Košarka bez Ace Petrovića više neće biti ista

Košarka -
Na Bežanijskom groblju sahranjen košarkaški trener Aco Petrović, od koga su se oprostili članovi porodice i prijatelji
1 / 10 Foto: Cile

Košarkaški trener Aco Petrović sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u krugu svoje porodice, prijatelja, igrača i kolega, koji su na taj način odali počast velikom stručnjaku u igri pod obručima.

Šljivančanin i Jarić
Šljivančanin i Jarić

Na pogreb su svi dolazili pognute glave, od bivših košarkaša, koji su ga smatrali drugim ocem, do čelnika Crvene zvezde, Partizana, kao i vodećih ljudi Košarkaškog saveza Srbije i mnogih drugih koji su izuzetno poštovali sve što je u svom životu uradio Petrović. Došli su da odaju počast čoveku koji je ostavio veliki trag u srpskoj i evropskoj košarci.

Kešelj i Ilić
Kešelj i Ilić

Sahrani su prisustvovali Nebojša Čović, Predrag Danilović, Dragan Đilas, Dejan Tomašević, Ognjen Aškrabić, Mile Ilić, Vuk Radivojević, Goran Nikolić, Bojan Popović, Igor Rakočević, Ivan Radenović, Vladimir Radmanović, Dejan Milojević, kao i treneri Miroslav Nikolić, Jovica Antonić, Darko Ruso, Vlada Vukoičić...

Lučić i Đurović
Lučić i Đurović

Komemoracija povodom smrti košarkaškog trenera održana je u SC Šumice.

Čabarkapa i Radmanović
Čabarkapa i Radmanović

Znamo se od studentskih dana, kad je igrao u Železniku. Bio je izuzetno vredan čovek i znao je da podnese i pobede i poraze. Posvetio se košarci, iako mu to nije bila struka. Sve svoje znanje delio je s drugima. Hvala mu na svemu - rekao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track