(VIDEO) ŽELJKOVA MAGIJA: Pogledajte kako je Obradović postavio akciju za pobedu Fenera
Foto: Fonet

Veliki košarkaški znalac

(VIDEO) ŽELJKOVA MAGIJA: Pogledajte kako je Obradović postavio akciju za pobedu Fenera

Košarka -
Finalna akcija nije bila planirana za mene,ali sam dobio otvoren prostor, dobio sam loptu i u pravo vreme i ostalo je samo da položim loptu u koš, rekao je Bjelica, koji je postigao koš

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović je na poslednjem tajm autu meča devetog kola Evrolige na tabli "postavio" akciju za pobedu nad Barselonom (81:79), koju je petorka na terenu ispoštovala.

Blokovima i kretnjama saigrača na terenu Bjelici se otvorio put ka košu. Pravovremenim dodavanjem igrača koji je izvodio loptu iz auta Bjelica je pogotkom iz dvokoraka doneo veliku pobedu i prvi poraz Barselone u Evroligi.

"Finalna akcija nije bila planirana za mene, ali sam dobio otvoren prostor, dobio sam loptu i u pravo vreme i ostalo je samo da položim loptu u koš" , rekao je Bjelica.

Dok budete gledali snimak obratite pažnu na položaj košarkaša Barselone, koji čuva Bogdana Bogdanovića (igrač broj 3), u uglu iznad igrača, koji izvodi loptu i Marselinja Uertasa, koji je bio zadužen za Fenerovog krilnog centra (igrač broj 4 na suprotnoj strani od lopte), koji još pre izvođenja lopte stoji na potpuno pogrešnom mestu.

http://www.youtube.com/watch?v=F7E3anGfnNY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track