OPSADNO STANJE U PODGORICI: Delije podigle policiju na noge

ABA liga

OPSADNO STANJE U PODGORICI: Delije podigle policiju na noge

Košarka -
Varvari planiraju sačekušu Gostovanje Zvezde jakoj Budućnosti proglašeno za meč visokog rizika, bezbednost na najvišem nivou

Neporažena Crvena zvezda u poslednjem meču dolazi na noge Budućnosti, koja dugo nije imala ovako moćan tim. Dovoljan razlog da u Podgorici vlada pravo opsadno stanje!Ljubitelji košarke grozničavo pokušavaju da dođu do ulaznica, a zvanično duel Đetića i crveno-belih proglašen je utakmicom visokog rizika. S obzirom na to da se u Morači nedavno desio veliki incident kada je jedan navijač na parketu nasrnuo na košarkaša Banvita Mehiju, domaćini ne žele ništa da prepuste slučaju.

Veruje u dobru organizaciju meča... Direktor Budućnosti Slavko Radulović
Veruje u dobru organizaciju meča... Direktor Budućnosti Slavko Radulović

Mere bezbednosti podignute su na najviši nivo, a još nema informacija da li u Podgoricu stiže veći broj navijača iz Srbije, ali svakako da će lokalni fanovi crveno-belih biti u dvorani.- Uprava kluba preduzela je mere da sve protekne u sportskom ambijentu. Utakmica je od posebnog značaja i to je meč visokog rizika, pa ćemo ispoštovati sve potrebne mere iz propozicija ABA lige. Organizovali smo službe koje će brinuti o bezbednosti, a to je policija i redarska služba „Sekjuritasa“ iz Nikšića - rekao je izvršni direktor Budućnosti Slavko Radulović i dodao:- Već smo razgovarali s našim navijačima Varvarima u vezi s njihovim ponašanjem i ulaznicama. Apelujem na sve da fer i sportski navijaju. Takođe, sve ulaznice koje budu u prodaji biće numerisane i neće biti ostavljen prostor gostujućim navijačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track