FAJNAL-FOR EVROLIGE: Srpska magija napada titulu!
Foto: Profimedia

Sve spremno za spektakl

FAJNAL-FOR EVROLIGE: Srpska magija napada titulu!

Košarka -
Fener s Obradovićem, Bjelicom i Bogdanovićem i CSKA s Teodosićem braniće čast naše košarke na fajnal-foru u Madridu

Srpska košarka definitivno se vraća na staze stare slave! Posle svetskog srebra, naši igrači biće u glavnim ulogama na predstojećem fajnal-foru Evrolige.Veliki spektakl počinje u petak, kad će na parket dvorane u centru Madrida izaći CSKA i Olimpijakos, a kasnije će u drugom polufinalu snage odmeriti Fenerbahče i Real.Naravno, najveći broj ljubitelja košarke u Srbiji navijaće za Fener, jer s klupe komanduje legendarni Željko Obradović, a na terenu turski tim predvode Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica. Bilo bi idealno kad bi se Fener u finalu sastao sa CSKA dirigenta Miloša Teodosića.

Sanjaju trofej... Teodosić i Bjelica
Sanjaju trofej... Teodosić i Bjelica

U Turskoj vlada prava košarkaška groznica, navijači Fenera veruju da njihovi ljubimci prvi put u istoriji mogu da popnu turski klub na vrh Evrope. Fenerbahče fajnal-for u Madridu najavljuje kroz kratki video-spot, u kojem su košarkaši žuto-plavih prikazani kao strip junaci. Tako je Bogdan Bogdanović dobio nadimak Srpski Medžik, Nemanja Bjelica Profesor, a trener Željko Obradović Kralj.A imamo sjajnog aduta i s pištaljkom u ruci. Ilija Belošević deliće pravdu i na ovom fajnal-foru, a to će mu biti osmi završni turnir Evrolige, i po tome je najiskusniji među arbitrima u najjačem klupskom takmičenju.

Posle 20 godinaDA LI ME SE REAL SEĆA?

Željko Obradović je pre 20 godina doveo Real do poslednje titule šampiona Evrope, a sad je u misiji rušenja snova o tituli slavnog kluba.- Mnogi pitaju šta će biti u polufinalu, jer sam ja poslednji trener koji je s Realom uzeo evropsku titulu, i to 1995. - rekao je Žoc.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track