Najnovije vesti

ZAUSTAVIMO DIGITALNO NASILJE: KSS podržao kampanju UNICEF-a

Odgovorno ponašanje na internetu

ZAUSTAVIMO DIGITALNO NASILJE: KSS podržao kampanju UNICEF-a

Košarka
23:38h
Tokom prijateljske košarkaške utakmice između Srbije i Francuske, u beogradskoj Areni su postavljeni punktovi na kojima su posetioci mogli da se fotografišu sa foto-ramovima koji promovišu bezbedno ponašanje na internetu

BEOGRAD - Košarkaški savez Srbije podržao je kampanju "Zaustavimo digitalno nasilje", pokrenutu sa ciljem da mlade edukuje o bezbednom i odgovornom ponašanju na internetu i društvenim mrežama.

Tokom  prijateljske košarkaške utakmice između Srbije i Francuske, u beogradskoj Areni su postavljeni punktovi na kojima su posetioci mogli da se fotografišu sa foto-ramovima koji promovišu bezbedno ponašanje na internetu.

Podršku projektu "Zaustavimo digitalno nasilje" ranije su, kroz Fejsbuk kampanju "Prvo razmisli", dali košarkaši Miroslav Raduljica, Bobi Marjanović i nacionalni ambasador UNICEF-a  i trener muške košarkaške reprezentacije Aleksandar Saša Đorđević.

Projektom "Zaustavimo digitalno nasilje", tokom prethodne dve godine, obuhvaćeno je više od 4000 učenika, preko 1000 nastavnika i isto toliko roditelja. Bezbednost i odgovornost na internetu promovisani su kroz predavanja, radionice, kvizove, aplikacije na društvenim mrežama, kao i edukativne video-poruke ambasadora projekta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...