KRIZA U PARTIZANU: Peković preko Skajpa spasao Todorića i Božića!
Foto: Fonet

Nema ostavki u košarkaškom klubu

KRIZA U PARTIZANU: Peković preko Skajpa spasao Todorića i Božića!

Košarka -
Iako su navijači tražili ostavke trenera i sportskog direktora, predsednik crno-belih juče iz Amerike smirivao strasti u Humskoj

Košarkaški klub Partizan, višegodišnji šampion Srbije, nekoliko puta zaredom osvajač ABA lige i nekadašnji prvak Evrope, za sedam dana odigraće možda i odlučujuću utakmicu u istoriji kluba. Ovoga puta ne za trofej, već za - opstanak!Za mnoge ljubitelje košarke, pre svega navijače crno-belih, ova informacija zvuči poražavajuće, ali je surova realnost kluba iz Humske. Većina zbog očajnih rezultata upire prstom u aktuelno rukovodstvo i stručni štab, posebno u trenera Petra Božića i sportskog direktora Dragana Todorića, čiji odlazak su navijači tražili posle poraza od Igokee.Borba za opstanakJuče je održan sastanak rukovodstva kluba, a putem Skajpa se iz SAD u diskusiju uključio i predsednik Nikola Peković. Božić je potrošio skoro sve kredite i, kako sada stvari stoje, meč sa Sutjeskom odlučiće njegovu sudbinu na klupi.- Partizan se bori za opstanak i goli život! Nije kriv Božić, odnosno kriv je samo ako je sastavljao ekipu i dovodio igrače. Neverovatno je da se kažnjavaju košarkaši i tako prikriva mnogo ozbiljnija stvar, a to je greška u sistemu. U Partizanu se nikad ovako nije radilo - kaže legenda Partizana Goran Grbović i nastavlja:

Poslednja šansa... Božić i Todorić
Poslednja šansa... Božić i Todorić

Anđušić odlazi

- Ne postoji strategija niti vizija. Treba neko da izađe i glasno kaže ko je kriv za ovakvo stanje, i neka preuzme odgovornost. Ne dešava se sve ovo zarad, kako Dule kaže, crno-bele platice. Ljudi iz Upravnog odbora žele da znaju šta mogu da očekuju ako ulože novac, a toga u klubu nema. Pa ko će sada od ozbiljnijih trenera da preuzme ekipu?Partizan će najverovatnije ostati i bez beka Danila Anđušića, kome ističe ugovor, a sve je izvesnije da do nastavka saradnje neće doći.

OduševljenVILSON: NISU SRBI LOŠI, JEDNA ŽENA MI JE VRATILA 100 DOLARAPlejmejker Partizana Džamar Vilson bio je prijatno iznenađen kad mu je jedna žena u tržnom centru vratila novac koji je izgubio. On je bio u šopingu i izgubio je 100 dolara, ali ubrzo ih je dobio nazad.- Često čujem kako su Srbi loši ljudi. Međutim, u tržnom centru mi je ispalo 100 dolara i jedna žena je trčala za mnom kako bi mi vratila novac - napisao je Vilson na Tviteru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track