(FOTO) FENER STIGAO U BEOGRAD: Evo šta plaši Obradovića i Antića pred meč sa Zvezdom
Foto: Fonet

Treći susret ove sezone

(FOTO) FENER STIGAO U BEOGRAD: Evo šta plaši Obradovića i Antića pred meč sa Zvezdom

Košarka -
Košarkaši Crvene zvezde i Fenerbahčea u petak (20.00) igraju meč drugog kola TOP 16 faze.

To je njihov treći ovosezonski duel, jer su i u prvoj fazi Evrolige bili u istoj grupi. Oba prethodna duela dobio je tim Željka Obradovića.

Ekspedicija iz Istanbula stigla u Beograd dan uoči utakmice, a Obradović upozorava da će se sutrašnji meč u mnogo čemu razlikovati od ranija dva.

"Igrali smo protiv Zvezde u prvom delu sezone i znamo je jako dobro. Ipak, moramo da zaboravimo sve što se dogodilo u te dve utakmice. Promenili su sastav i odlično su počeli TOP 16 fazu. Igrali su dobro protiv Efesa i sada igraju kod kuće, gde je teško nastupiti zbog njihovih navijača. Za dobru utakmicu biće nam potrebno 40 minuta koncentracije", rekao je Obradović.

Krilni centar Pero Antić prvi put će nastupiti u "Pioniru" od kada je otišao iz Zvezde 2007. godine. Prošlog juna je sedeo u prvom redu gledališta i uživo gledao kako crveno-beli osvajaju titulu u poslednjoj utakmici domaćeg prvenstva. U prvoj ovosezonskoj pobedi Fenera nad Zvezdom, on je bio i najbolji igrač gostiju.

"Biće potpuno drugačija atmosfera nego u drugim utakmicama. Imaju neke nove igrače i igraju u Pioniru, manjoj hali, koji znam jako dobro, kao i njenu atmosferu. Moramo da počnemo dobro i da 40 minuta igramo prema sistemu koji trener zahteva od nas. Moraćemo da budemo dobro skoncentrisani, jer ako im dozvolimo da uđu u ritam, biće nam teško da se vratimo", poručio je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track