(VIDEO) GROBARI GA DOBRO PAMTE: Partizan našao plejmejkera za narednu sezonu!
Foto: ABA Liga

Džiletov ljubimac stiže u Humsku

(VIDEO) GROBARI GA DOBRO PAMTE: Partizan našao plejmejkera za narednu sezonu!

Košarka -
Bivši plejmejker slovenačke Krke, Amerikanac Malkom Armsted, po svemu sudeći naredne sezone nosiće dres beogradskog Partizana

Kako je 10. januara istekao rok za registraciju novih igrača u ABA ligi, sa iskusnim plejmejkerom je dogovoren potpis za narednu sezonu.

26-godišnji Armsted je sa velikim uspehom nosio dres Krike od 2013 do 2015, gde je sarađivao sa sadašnjim trenerom Partizana Aleksandrom Džikićem.

Zanimljivo, kada je Džikić imenovan na mesto trenera crno-belih, Armsted je putem društvenih mreža poželeo sve najbolje srpskom stručnjaku u Partizanu.

Nakon Krke Armsted je bio igrač ruskog Saratova, zatim grčkog AEK-a, atrenutno nastupa za turski Istanbul BB.Armsted je došao u Krku direktno sa koledža i to iz Vičite sa kojom je uspeo da se dokopa fajnal fora NCAA lige. Već u prvoj sezoni u klubu iz Novog Mesta imao je 11,6 poena po meču i nešto više od 5 asistencija.2014. je blistao u dresu Krke, neke mečeve je praktično sam dobijao. Na startu prethodne sezone je najpre razbio Cedevitu (31 poen), a onda je u sred Pionira šokirao Partizan, ubacio je 26 poena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track