(VIDEO) POGAĐAO I NERVIRAO RIVALE: Jokić odličan u porazu u Denvera, Furnije nasrnuo na Srbina
Foto: AP

Nikola igra u vrhunskoj formi

(VIDEO) POGAĐAO I NERVIRAO RIVALE: Jokić odličan u porazu u Denvera, Furnije nasrnuo na Srbina

Košarka -
Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je odlično odigrao za Denver, u porazu svog tima u noći između utorka i srede od Orlanda sa 116:110 u NBA ligi.

Jokić je bio startni centar i za 25 minuta je postigao 14 poena, uz šest skokova i četiri asistencije. Najbolji u pobedničkom timu bio je Evan Furnije sa 30 poena, dok je najefikasniji u Denveru sa 18 bio Geri Heris.Furnije je u jednom trenutku i nasrnuo na Jokića, a veći incident su sprečile sudije i igrači dva tima.

Indijana je sa 103:98 pobedila Boston, predvođena odličnim Pol Džordžom, koji je postigao 25 poena. Pomogao mu je Monta Elis sa 16, uz šest asistencija, kao i Džordan Hil, koji je dao 15 poena. Sedam minuta pre kraja bilo je nerešeno, ali su Pejsersi napravili seriju 15:4, što je bilo dovoljno da zabeleže novu pobedu. Kajl Lauri je sa 25 poena predvodio Toronto u pobedi na strani nad Milvokijem 107:89. Grčki košarkaš Janis Anetokunpo imao je u Milvokiju 18 poena, 12 skokova i devet asistencija i bio je blizu novog tripl-dabla.Bruklin je na svom terenu sa 131:114 savladao Filadelfiju, dok je Sakramento sa 106:98 bio bolji od Los Anđeles Lejkersa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track