(VIDEO) DŽIKIĆ U SVOM ELEMENTU: Urnebesni intervju trenera Partizana
Foto: Printskrin

Evo šta muči crno-bele

(VIDEO) DŽIKIĆ U SVOM ELEMENTU: Urnebesni intervju trenera Partizana

Košarka -

Košarkaši Partizana odigrali su minulog vikenda prijateljsku utakmicu sa ekipom Metalca iz Valjeva.

Beogradski tim, kao i većina drugih, na taj način pokušava da iskoristi predugu pauzu između kraja ligaškog dela ABA lige i početka Superlige Srbije.

Partizan je u Valjevu slavio rezultatom 75:70 (26:13, 15:23, 21:17, 13:17), a uprkos neverovatno dugoj pauzi i povredama igrača sa kojima se suočava, trener crno-belih Aleksandar Džikić je našao vremena da bude duhovit.

"Nije bio rezultat u prvom planu. Igrali smo mi pre nekog vremena u Beogradu, tad je bilo ubedljivije za nas, ali su oni bili bez nekih igrača. Uvek bolje igraš kod kuće, malo publika, malo ovo, malo ono... Ovi svi moji su igrali i to je najvažnije, niko nije povređen. Mi bolje i ne možemo da igramo, znate, kad dva meseca ne vidimo sudiju. Kako se to beše zove? Pauza u... Da, pauza u prvenstvu se to zove" počeo je Džikić.

Na konstataciju da je njegov tim igrao bez Vilsona, Novice Veličkovića i Bože Đumića, Džikić je odgovorio.

"Kakva je situacija sa povredama? Stabilna je - povređeni su", a zatim nastavio: "Otkud znam, ova dvojica će biti za... kada jednog dana počne nastavak ove srpske lige. A Đumić videćemo, ne znam stvarno, on je generalno jedna momčina, plašim se da ga pustim da ne uradi nešto na svoju štetu, on je sklon tome".

Kada konačno počne, šta očekujete od svog tima?

"Ništaa, pojma nemam. Dva meseca smo pauzirali. Da si me u martu pitao znao, sad pojma nemam. Znam samo da smo željni utakmica".

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track