NIKOLA MIROTIĆ ZA KURIR: Odoh na gimnastiku

Košarkaš uživa na Olimpijskim igrama

NIKOLA MIROTIĆ ZA KURIR: Odoh na gimnastiku

Košarka -

Kurir zatekao španskog košarkaša crnogorskog porekla kako kupuje karte za druge sportove, a on na to kaže da tako puni baterije u Riju

Španskog košarkaškog reprezentativca Nikolu Mirotića zapazili smo dok je kupovao karte za neke od sportskih događaja. Prišli smo i zamolili da nam kaže šta će to da gleda.

- Idem na gimnastiku sa svojim prijateljem. Meni se taj sport mnogo sviđa, a nikad nisam bio uživo da gledam, tako da ću sad da iskoristim priliku. Nadam se da ću uživati.

Kako ti izgledaju Olimpijske igre iz ugla nekoga ko u njima učestvuje?

- Lepo je iskustvo, ovo su moje prve olimpijske igre i nadam se da ćemo ostvariti uspeh iako reprezentacija Španije nije baš najbolje počela. Zaista je lepo biti zajedno sa svim najboljim sportistima sveta. Video sam Đokovića, Felpsa... Mnogo njih.Možeš li da prognoziraš šta Srbija može da uradi na košarkaškom turniru?

- To je sjajna ekipa, veoma mlad i talentovan tim. Slede eliminacione borbe, gde nema apsolutnih favorita. Ipak, svi su navikli na Srbiju u vrhu, pa sam siguran da će ostati među najboljim ekipama na Olimpijskim igrama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track