BOBI, DAJ DVE PLJESKAVICE: Marjanović konobarisao u američkom restoranu
Foto: Twitter

Srbin u novoj ulozi

BOBI, DAJ DVE PLJESKAVICE: Marjanović konobarisao u američkom restoranu

Košarka -

Marjanović sa saigračima iz Detroit Pistonsa oduševio klince u sklopu humanitarne akcije „Šampioni protiv gladi“

Bobi Marjanović je verovatno najviši konobar na planeti! Gorostasni Srbin oduševio je klince u jednom restoranu u Detroitu, kada im je posluživao hranu.

Sve ovo dešavalo se u sklopu humanitarne aktivnosti Pistonsa uoči Dana zahvalnosti u SAD, a Bobi se sjajno snašao u neobičnoj ulozi.

Iako su u ovoj akciji učestvovali i ostali košarkaši Detroita, najviše pažnje izazvao je upravo Marjanović, pa su mnogi poželeli da ih baš on posluži. Gužva u restoranu je bila poprilična, a Bobiju je bilo teže nego da se bori s protivničkim centrima. Interesantno je da ovo nije prvi put da se oprobao kao konobar. Dok je igrao u San Antoniju, učestvovao je u organizaciji humanitarne večere „Šampioni protiv gladi“, u kojoj je bio prikupljen novac za najsiromašnije.U svakom slučaju, svi su uživali, a još samo kada bi trener Sten van Gandi imao malo više poverenja u Bobija.

Toplo-hladnoJOKIĆ I BJELICA SOLIDNI U PORAZIMAMarjanović je igrao samo tri minuta u pobedi Pistonsa nad Hitom (107:84), i to bez učinka. Nikola Jokić bio je mnogo bolji (9 p, 5 sk, 6 as), ali je njegov Denver poražen u Juti - 108:83. Nemanja Bjelica odigrao je 19 minuta protiv Nju Orleansa. U porazu Timbervulfsa 117:96 zabeležio je osam poena, šest skokova i dve asistencije.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track