Navijači stolicom gađali Željka Obradovića!

Skandal u Atini!

Navijači stolicom gađali Željka Obradovića!

Košarka -
Fanovi Olimpijakosa upali na konferenciju za novinare posle meča sa Panatinaikosom i napali našeg trenera. Srećom, nije povređen

Baš se mrze.Veliki grčki košarkaški derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa ne može bez incidenata! Nakon što su crveno-beli posle 15 godina osvojili titulu šampiona Grčke, na konferenciji za novinare napadnuti su trener PAO Željko Obradović i plejmejker zelenih Dimitris Dijamantidis. Naime, nekoliko navijača Olimpijakosa volšebno se probilo do prostorije za konferencije za novinare i krenuli su da vređaju goste.Ubrzo su počeli da bacaju razne predmete, a prema Obradoviću i Dijamantidisu je poletela i stolica. Srećom, niko nije povređen, a pripadnici obezbeđenja i policije uspeli su da smire situaciju. Nešto kasnije više od 500 fanova Panatinaikosa dočekalo je svoje ljubimce po povratku iz Pireja u jednom hotelu, a Željko Obradović im se obratio i rekao da će ostati veran zelenima.- Hvala vam od srca. Svih ovih godina titule smo osvajali zbog vas i znajte da ću učiniti sve da ostanemo zajedno. Moja budućnost je ovde, sa vama. Do sada nisam mnogo obećavao, ali želim da ekipa ostane na okupu. Moje srce i dom su ovde. Još jednom hvala navijačima koji su nas pratili, ali i vlasnicima kluba Dimitrisu i Tanasisu Janakopulosu. Važno je i da oni ostanu u klubu - rekao je Obradović.Samo što je završio rečenicu, krenula je prava euforija navijača PAO, koji su počeli da skaču i skandiraju njegovo ime. Izgledalo je kao da je titulu ponovo osvojio Željko.

Duda: Titula za preminulog pevačaDušan Ivković napravio je neverovatan podvig prekinuvši 15 godina dug niz Panatinaikosa. Duda je titulu posvetio preminulom grčkom pevaču Dimitrisu Mitropanosu:- Želim da njemu i njegovoj porodici posvetim ovu pobedu. Bio je veliki navijač Olimpijakosa i moj prijatelj. Svaka čast i Vasilisu Spanulisu. Naša je velika sreća što imamo takvog igrača.

Kešelj bacio cveće među slavljenikeVeliku proslavu titule prvaka Grčke, koju je Olimpijakos čekao od 1997. godine, naročito zanimljivom učinio je Marko Kešelj. Srbin je najpre tortom nahranio saigrača Vasilisa Spanulisa, a zatim se popeo na binu i na okupljenje bacio karamfile u skladu sa grčkim običajem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track