MUTA SE OBRADOVAO SAMJUELSU: Mnogo će nam značiti!
Foto: Dragan Kadić

NA RITAS SA MLADIM SNAGAMA

MUTA SE OBRADOVAO SAMJUELSU: Mnogo će nam značiti!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić poručio je da crno-beli u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Lijetuvos ritasa (sreda, 20.00) idu na pobedu, iako trenutna forma ekipe nije na željenom nivou

- Radi se o iskusnoj ekipi. Oni su igrali s Žalgirisom na jednom loptu. Kao i Žalgiris i ovo je evoligaška ekipa. Iskusna su ekipa, ali mi smo se maksimalno spremali. Želimo da se pokažemo u što boljem svetlu. Imamo mladu ekipu za koju sam siguran da će pokazati svoj talenat. Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu - rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan će u sredu u drugom kolu Grupe C Evrokupa dočekati Lijetuvos ritas.

- Mlađi igrači će dobiti šansu. Siguran sam da će dati sve od sebe da dobijemo sutrašnju utakmicu. Jedino neće biti Čakarević u timu - rekao je Nikolić.

Crno-bele je juče pojačao Samardo Samjuels, a Nikolić je rekao da je njegovim dolaskom kompletirana ekipa.

- Nama svaki igrač znači. Radi se o jako dobrom igraču, iskusnom. Sigurno će nam značiti, pogotovo kada se mečevi budu odlučivali. Polako ćemo ga ubacivati u program, neće igrati sutra i u subotu. Videćemo dokle ćemo stići s njim - kazao je trener crno-belih.

Upitan da li njegov dolazak menja ambicije ekipe u ABA ligi, Nikolić je kazao da ne menja, jer Partizan uvek ima najveće ambicije.

Utakmica drugog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Lijetuvos ritasa igraće se u sredu od 20.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Kurir sport / Beta, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko ima veći problem - Zvezda ili Arsenal?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track