CRNO-BELI NE GUBE NADU Čanak: Želimo pobedu protiv Mege
Foto: Vlada Šporčić

ABA LIGA

CRNO-BELI NE GUBE NADU Čanak: Želimo pobedu protiv Mege

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da njegova ekipa nije izgubila nadu da se plasira u plej-of ABA lige i da u predstojeću utakmicu protiv Mege ulazi sa željom da pobedi.

"U nedelju igramo protiv Mege, ekipe koju sa klupe sjajno predvodi Dejan Milojević koja u sastavu uvek ima veoma talentovane igrače. Očekujem da obe ekipe budu inspirisane da u Pioniru pruže svoj maksimum. Želimo pobedu sutra, želimo što više pobeda do kraja sezone i ne gubimo nadu u plej-of dokle god postoji i teoretska šansa za to", rekao je Čanak.

Partizan će sutra u hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Mega Bemaks u 19. kolu ABA lige. Crno-beli u utakmicu ulaze sa šestog mesta i skorom od po devet pobeda i poraza.

Plejmejker Partizana Najdžel Vilijams-Gos ocenio je da je njegova ekipa ove sezone igrala s dosta uspona i padova, ali veruje da i dalje može da se domogne plej-ofa ABA lige.

"Do sada smo imali i uspone i padove tokom sezone, ali nikada nismo odustajali od borbe. Naše je da idemo na pobedu, pružimo maksimum i nadamo se najboljem. Mega je nezgodan tim, veoma talentovan, ali verujem da ćemo pobediti ako budemo na svom nivou", rekao je Vilijams-Gos.

Utakmica izmedju Partizana i Mega Bemaksa igraće se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

kurir.rs / Beta

foto: Vlada Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanov tim za Viktoriju. Ovaj deo tima je siguran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track