SRBIN SKORO SAM DRŽI DENVER U TRCI ZA PLEJ-OF: Jokiću, majstore, pa ti si bog!
Foto: AP

BRAVO

SRBIN SKORO SAM DRŽI DENVER U TRCI ZA PLEJ-OF: Jokiću, majstore, pa ti si bog!

Košarka -

Ako se Denver Nagetsi domognu NBA plej-ofa, treba da slave Nikolu Jokića!

Srbin je još jednom odigrao maestralnu partiju, ali ovoga puta u trenucima kada njegovom timu gori pod nogama. Da su Nagetsi pretrpeli poraz od Milvokija u svom Pepsi centru, bio bi to teško nadoknadiv korak unazad. Ipak, posle velike drame i produžetka usledilo je veliko slavlje domaćih - 128:125.

foto: AP

A Nikola Jokić? Pa skoro da nije moglo bolje, pošto je na kraju pored njegovog imena pisalo 35 poena, 13 skokova, pet asistencija i tri blokade. Početkom poslednje četvrtine izgledalo je da Denver nema šansu, bilo je plus 16 za goste, ali se onda se desio veliki preokret.

- U prvoj četvrtini bili smo užasni, a u drugoj zaista dobri. E, onda smo u trećoj opet bili užasni, a u četvrtoj zaista dobri! - nasmejao je Jokić novinare posle utakmice.

P. G.

Pokorio LA

BOGI SRUŠIO LEJKERSE

Bogdan Bogdanović bio je jedan od najboljih u pobedi Sakramenta nad LA Lejkersima u Stejpls centru (84:83). Srpski košarkaš je za 31 minut postigao 15 poena uz samo jedan promašaj iz igre (6/7 iz igre, 2/2 za tri, 1/1 slobodna bacanja), a imao je i četiri skoka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizanu nije Zvezda najveća briga . Evo šta jeste

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track