JURIŠ NA TITULU: Zvezda za spas srpske košarke
Foto: Beta

U NACIONALNOM INTERESU

JURIŠ NA TITULU: Zvezda za spas srpske košarke

Košarka -

Crveno-beli u ponedeljak protiv Budućnosti započinju finalnu seriju ABA lige

S negativnim skorom u međusobnim duelima ove sezone, ali i željom za revanšom, košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak će započeti finalnu seriju ABA lige.

Samo šampionski prsten regionalnog takmičenja vodi Beograđane u Evroligu naredne sezone, pa je s toga mobilizacija zvezdaša na najvišem nivou.

- Cilj je jasan, idemo na novu titulu. Želimo je iz više razloga, što zbog plasmana u Evroligu naredne sezone i nacionalnog interesa da Srbija ponovo ima predstavnika u najjačem evropskom takmičenju, što zbog očuvanja šampionske krune i jačanja pozicije kluba u domaćim i evropskim razmerama, ali i zbog želje da se revanširamo Podgoričanima za dva poraza u regularnom delu sezone - stav je svih košarkaša Crvene zvezde.

Nema sumnje da će Pionir u ponedeljak i utorak biti ispunjen do poslednjeg mesta, ali i da težak meč očekuje Zvezdu 12. aprila u Podgorici.

- Želimo da završimo posao u tri dana. Neće biti lako, otuda je veliki oprez u ekipi. Verujem da neće imati potrebe da igramo peti meč u Beogradu - kažu u Zvezdi.

Kurir / G. A.

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja