PRIJATELJU, GDE TI BEŽIŠ?! Nezapamćena GLUPOST Smita skupo koštala Klivlend! Uzalud je KRALJ strpao 51 poen! (VIDEO)
Foto: Tviter

VORIORSI SLAVILI POSLE PRODUŽETKA

PRIJATELJU, GDE TI BEŽIŠ?! Nezapamćena GLUPOST Smita skupo koštala Klivlend! Uzalud je KRALJ strpao 51 poen! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Golden Stejta poveli su u finalnoj seriji NBA lige protiv Klivlenda sa 1:0, pošto su u izuzetno uzbudljivom meču posle produžetka savladali gostujući tim 124:114.

Klivlend je propustio sjajnu priliku napravi brejk na startu finalne serije. Neviđena glupost Džej Ar Smita skupo je koštala Kavse.

Naime, Džordž Hil je na četiri sekunde do kraja imao priliku da sa slobodnih bacanja donese pobedu svom timu, ali je pri rezultatu 107:107 promašio drugo bacanje. Džej Ar Smit je skočio u napadu, ali umesto da smesti loptu u koš, košarkaš Klivlenda je krenuo da beži, jer očito nije znao koji je rezultat.

Meč je tako otišao u produžetak, u kom su se bolje snašli aktuelni šampioni.

Neverovatni Lebron Džejms postavio je lični rekord u plej-of mečevima. Popularni Kralj je postigao čak 51 poen na ovoj utakmici. Imao je i osam skokova i isto toliko asistencija.

Pored Lebrona, imali su Kevin Lav, koji je ubacio 21 poen i Džej Ar Smit 10.

U pobedničkoj ekipi, najefikasniji je bio Stef Kari sa 29 poena, Kevin Durent je imao 26, Klej Tompson 24. Sjajnu partiju pružio je Drejmond Grin. Pogodio je nekoliko ključnih šuteva za Voriorse, a meč je završio sa 13 poena, 11 skokova, devet asistencija i pet ukradenih lopti.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto je Zidan napustio Real

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track