KAKVA KRALJICA! Srpska košarkašica NESTVARNIM POTEZOM raspametila čitav svet! U jednoj ruci telefon, u drugoj lopta... i onda MAGIJA! OVO NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO)
Foto: Printskrin

naša jovana objasnila

KAKVA KRALJICA! Srpska košarkašica NESTVARNIM POTEZOM raspametila čitav svet! U jednoj ruci telefon, u drugoj lopta... i onda MAGIJA! OVO NE SMETE PROPUSTITI! (VIDEO)

Košarka -

Mlada srpska košarkašica Jovana Nogić na spektakularan način je postizala koševe sa pola terena.

Košarkašica Univerziteta Providens demonstrirala je svoje impresivne šuterske sposobnosti na treningu svog tima.

Stala je na centar terena, u jednoj ruci je držala loptu a u drugoj mobilni telefon na kom je bila uključena "selfi" kamera. Leđima okrenuta ka košu bacila je loptu jednom rukom i ušla je "kao kap"!

Zanimljivo, nije se tu zaustavila. Rešila je da proba i levom rukom... i uspela je!

Jovanine saigračice nisu mogle da veruju svojim očima, bile su šokirane prizorom.

Jovana Nogić (20) je jedna od najtalentovanijih mladih košarkašica naše zemlje. Prošla je mlađe kategorije ženske košarkaške reprezentacije Srbije i sa velikim uspehom nastupa za Univerzitet Providens. U protekloj sezoni je odigrala 31 meč i imala sjajan učinak - prosečno je postizala 17 poena na utakmici.

foto: FIBA

Na meču protiv Univerziteta Nortisten je zabeležila rekord - ubacila je čak 31 poen na toj utakmici.

Da precizni dalekometni šutevi nisu slučajnost najbolje govore brojke koje je imala u ovoj sezoni. Naime, na više do 15 mečeva Jovana je postigla 3+ trojki, a na pet utakica ove sezone je ubacivala 5+ trojki.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track