HIT! SRPSKI KOŠARKAŠ STEKAO ABNORMALNU POPULARNOST PREKO NOĆI ZBOG HRVATA: Navijači iz celog sveta zatrpali društvene mreže Nikoli Kaliniću, EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

neverovatna priča

HIT! SRPSKI KOŠARKAŠ STEKAO ABNORMALNU POPULARNOST PREKO NOĆI ZBOG HRVATA: Navijači iz celog sveta zatrpali društvene mreže Nikoli Kaliniću, EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA (FOTO)

Košarka -

Hrvatski fudbaler Nikola Kalinić, koji je na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Rusiji odstranjen iz ekipe, blizu je dogovora o prelasku u Atletiko Madrid, što je najteže palo srpskom košarkašu koji mora, zbog istog imena i prezimena, ponovo da ratuje sa besnim fudbalskim navijačima.

Onog trenutka kada su španski mediji preneli da je Nikola Kalinić na pragu Atletiko Madrida veliki broj fanova ovog kluba je odlučilo da pošalje poruku dobrodošlice ovom napadaču, ali su to učinili na pogrešnom Tviter nalogu. Oni su poruke podrške slali srpskom košarkašu istog imena i prezimena što je praktično usijalo Tviter nalog bivšeg košarkaša Crvene zvezde.

foto: Reuters

Pokušao je Kalina da objasni ljudima u čemu je reč i na svom nalogu je okačio ovaj tvit.

Međutim ni to nije pomoglo. Shvativši da nema rešenja za novonastali problem, ovaj Subotičanin je odlučio da se malo našali sa fanovima španskom kluba pa je na Tviteru napisao novu objavu.

- Ja sam fudbaler! Zapratite me svi! Upravo asm potpisao za Atletiko Madrid - našalio se na svoj račun košarkaš Fenerbahčea.

Kalina je uspeo iz ovoga da izađe kao jedan od najpopularnijih ljudi na društvenim mrežama pa bi se moglo slobodno reći da ima veliki potencijal za marketing čime bi svakako mogao da se bavi jednog kada okonča svoju profesionalnu košarkašku karijeru.

Da se prisetimo, Hrvatski fudbaler je postao pravi hit na nedavno završenom Mundijalu u Rusiji pošto ga je selektor Dalić poslao kući zbog nediscipline što je izazvalo pravi haos kod naših suseda pošto je Nikola svakako jedan od najboljih napača trenutno na Balkanu.

Kurir sport

Foto: Marina Lopačić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track