PARTIZAN ZAVIO  U CRNO, PA POTPISAO ZA ZVEZDU: Osvajač Evrokupa stigao na Mali Kalemegdan!
Foto: Fonet

kompletira se tim

PARTIZAN ZAVIO U CRNO, PA POTPISAO ZA ZVEZDU: Osvajač Evrokupa stigao na Mali Kalemegdan!

Košarka -

Iskusni Amerikanac Džo Regland završio je pregovore sa Crvenom zvezdom i stavio potpis na jednogodišnji ugovor sa crveno-belima, objavio je srpski košarkaški šampion.

Regland ima 28 godina, a prethodno je igrao za Lokomotivu Kubanj. Nastupao je i za Mursiju, Kantu Armani, Karšijaku i Avelino.

– Nakon koledže karijere (Plejt i Vičita Stejt) od 2012.godine gradi evropsku karijeru kroz Mursiju, Kantu, Armani, Pinjar Karšijaku, italijanski Avelino i Lokomotivu sa kojom je prošle sezone osvojio kup Rusije i igrao finale Evrokupa. U Rusiji je imao prosek od 12 poena i 4 asistencije po utakmici, igrajući u Evrokupu i VTB ligi.

Regland je prošle sezone igrao u Evrokupu protiv Partizana. Posebno je raspoložen bio na meču u Beogradu, kada je u pobedi 93:83 ubacio 23 poena. U prvom meču u Krasnodaru (99:64) upisao je dva poena za 21 minut.

Odlikuje ga izuzetna brzina, agresivnost i dobar pregled igre,a njegovim dolaskom Crvena zvezda mts je dobila iskusnog organizatora igre koji će podići kvalitet tima na još viši nivo.

"KK Crvena zvezda takođe izražava veliko zadovoljstvo i zahvalnost Džou Raglandu što je među brojnim ponudama, od kojih su neke bile i znatno finansijski povoljnije, izabrao ponudu KK Crvena zvezda zbog identičnih sportskih i takmičarskih ciljeva koje imamo", saopštio je klub.

Do zvanične promocije i starta priprema, biće objavljeno i koji će broj američki bek nositi na dresu crveno-belih.

Ragland je nakon Perperoglua, Barona, Odža, Cirbesa, Fajea, šesto pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku.

Džo, dobro došao u Crvenu zvezdu!, stoji na sajtu kluba.

foto: KK Crvena Zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track