E ZVEZDO, ŠTA SI DOPUSTILA: Koševi iz Arene završili u Morači!
Foto: Printskrin

Budućnost se snašla

E ZVEZDO, ŠTA SI DOPUSTILA: Koševi iz Arene završili u Morači!

Košarka -

Košarkaši Budućnosti u svojoj Morači igraće evroligaške i druge mečeve, i to na koševima iz beogradske Arene.

Veliki rival Crvene zvezde u ABA ligi, koji je prošle sezone šokirao Crvenu zvezdu i preoteo joj učešće u Evroligi, renovirao je svoju dvoranu po standardima najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, a u sklopu toga nabavio je koš konstrukcije iz najveće srpske dvorane.

- Ove sedmice ćemo postaviti semafore, rasveta je puštena, parket je gotov, a stigli su i novi koševi koji su korišćeni u dvorani Arena u Beogradu, koji su upotrebljeni samo na tri utakmice. Tribina je završena, stigle su nove stolice, montiran je VIP salon, radi se na svlačionicama. Siguran sam da nas od jeseni čeka još bolji ambijent u Morači - rekao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

Kao saznajemo, reč je o "Spalding" konstrukcijama koje je Evroliga dopremila u Beograd specijalno za fajnal-for, koji je održan u maju ove godine u Areni. Međutim, pošto je učešće u Evroligi obezbedila Budućnost, Podgoričani su morali da prilagode svoju dvoranu propozicijama takmičenja, a pored ostalog, bili su potrebne i nove konstrukcije. Tako su koševi ponovo spakovani i otpremljeni za Podgoricu. Evroliga je na ovaj način izašla u susret Budućnosti.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track