SUDIJE RAZBESNELE JOKIĆA! Posle jedne sramne sudijske odluke Nikola je potpuno poludeo i zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)
Foto: AP

ŽUTA MINUTA

SUDIJE RAZBESNELE JOKIĆA! Posle jedne sramne sudijske odluke Nikola je potpuno poludeo i zaradio ISKLJUČENJE! (VIDEO)

Košarka -

Denver je nakon četiri vezana trijumfa doživeo težak poraz od ekipe Los Anđeles Klipersa 132:111, a meč je obeležilo isključenje srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Diskutabilne sudijske odluke iznervirale su Jokića već u prvom poluvremenu. Srpski centar je bio nezadovoljan kriterijumom suđenja. U nekoliko navrata, nakon odluka koje su išle na njegovu štetu, Jokić je ulazio u raspravu sa sudijama, a saigrači su morali da ga sklanjaju kako ne bi dobio tehničku.

foto: AP

Sredinom treće deonice Jokić je eksplodirao. Gortat je nakon blagog kontakta teatralno pao, a sudije su svirale faul Srbinu. Nikola nije mogao da se suzdrži. Počeo je da se raspravlja sa arbitrima, dobio je dve tehničke i isključen je sa meča.

Nakon meča, novinare je zanimalo šta je tako iznerviralo Nikolu Jokića pa su zamolili trenera Denvera Majka Melouna da im da odgovor na to pitanje. On je samo kratko prokomentarisao:

"To morate njega da pitate".

Denver bez najboljeg igrača nije imao šta da traži u nastavku utakmice. Tim iz Kolorada doživeo je najubedljiviji poraz ove sezone.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track