SRAMOTA! ŠTA TI SLOVENAC SLAVIŠ BOŽIĆ? NBA zvezdu BRUTALNO vređali na veliki pravoslavni praznik, a onda je usledio njegov odgovor koji je svima ZAPUŠIO USTA! (FOTO)
Foto: Printscreen

BRAVO, MAJSTORE

SRAMOTA! ŠTA TI SLOVENAC SLAVIŠ BOŽIĆ? NBA zvezdu BRUTALNO vređali na veliki pravoslavni praznik, a onda je usledio njegov odgovor koji je svima ZAPUŠIO USTA! (FOTO)

Košarka -

Slovenački košarkaš i igrač NBA kluba Majami Hita, Goran Dragić čestitao je Božić svim pravoslavnim vernicima putem Tvitera.

Dragić je na ovoj društvenoj mreži okačio fotografiju Božićne trpeze, a na istoj su bili i on i njegov sin.

Međutim, kako to uvek bude, uvek se pojave neki zli jezici kojima zasmeta ova porodična idila.

Razlog su našli u činjenici da on kao Slovenac slavi pravoslavni Božić. Odmah su mu uputili pitanja poput - '' A, ti si Slovenac ?.... Šta ima ti Slovenac da slaviš Božić'' i slične stvari kako bi isprovocirali jednog od najboljih košarkaša sa ovih prostora trenutno.

Fenerbahče Željka Obradovića suvereno drži prvo mesto u Evroligi, a večeras bi trebalo da nastavi s pobedama, pošto gostuje Himkiju. Kvota da će slaviti s više od 6,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Fenerbahče.

Goran nije mogao da izdrži i usledio je njegov ekspresan odgovor:

'' Ja sam Slovenac, pravoslavne vere. Na današnji praznik ti želim mir u duši i radost u srcu,'' napisao je Dragić na slovenačkom.

Bilo je tu raznih komentara u kojima se direktno vređa Zvezda Majamija. Među njima bilo je i onih koji se odnose na njegovog kolegu iz reprezentacije Luke Dončića, ali i onih u kojima su ga nazvali čefurom, što je pogrdni naziv za stanovnike Slovenije srpskog, hrvatskog i bosanskog porekla.

Inače, Dragić vuče korene iz Zvornika, odakle je njegov otac, rođen je u Ljubljani i odrastao je u mešovitom braku Srbina i Slovenke.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track