KOŠARKAŠICA NATAŠA KOVAČEVIĆ IZGUBILA NOGU U STRAVIČNOJ NESREĆI, A EVO ŠTA JE PORUČILA DEI: Znam kako joj je, sad je najvažnija podrška!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

Nataša Kovačević za Kurir

KOŠARKAŠICA NATAŠA KOVAČEVIĆ IZGUBILA NOGU U STRAVIČNOJ NESREĆI, A EVO ŠTA JE PORUČILA DEI: Znam kako joj je, sad je najvažnija podrška!

Košarka -

Naša košarkašica prošla je kroz sličnu traumu kao i voditeljka koja je teško povređena u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći

Ako neko zna kako je nositi se sa teškim posledicama saobraćajne nesreće onda je to svakako naša košarkašica Nataša Kovačević.

Devojka koja je sa 18 godina u teškom udesu ostala bez noge zadivila je naciju uporonošću, hrabrošću i osmehom koji ne skida sa lica, ima jasnu poruku za voditeljku Deu Đurđević nakon jutrošnje teške saobraćajne nesreće, u kojoj joj je autobus otkinuo ruku i u kojoj je zadobila prelom butne kosti.

foto: Printscreen RTS, Printscreen Prva TV, Printscreen Pink TV, Printscreen Instagram

- Zaista je teško bilo sta komentarisati u ovom trenutku, ali sam svim srcem uz Deu. Sada je najvažnije da joj svi pružimo punu podršku i da se nadamo brzom oporavku - rekla je za Kurir Nataša Kovačević i poučena ličnim iskustvom, uz mnogo optimizma dodala:

- Znam kako je biti u toj situaciji i sigurna sam da će Dea uspeti da pronađe snagu da iz ove situacije izađe jača nego ikad!

(Kurir.rs/Gojko Filipović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track