NISAM LJUT, IMAM BAR JEDNU POBEDU, A NE KAO VUČEVIĆ: Nikola Jokić u svom stilu prokomentarisao trijumf nad Crnogorcem (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

NBA

NISAM LJUT, IMAM BAR JEDNU POBEDU, A NE KAO VUČEVIĆ: Nikola Jokić u svom stilu prokomentarisao trijumf nad Crnogorcem (VIDEO)

Košarka -

U takmičenju u veštinama igrači su morali da pređu određene prepreke na terenu, a zatim i da ubace "trojku". Jokić je u prvoj rundi bio bolji od igrača Orlanda Nikole Vučevića, ali je zatim izgubio od Tejtuma.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić učešće u takmičenju u veštinama na ol staru NBA lige u Šarlotu završio je u polufinalu, porazom od šampiona Džejsona Tejtuma iz Boston Seltiksa.

"Nisam ljut. Bar sam pobedio u prvoj rundi. Ne kao Vučević koji je izgubio... Posle sam izgubio od šampiona, tako da može da se kaže i da sam drugi", rekao je Jokić.

On kaže da mu je bilo žao Vučevića.

"Bio je brži od mene, ali je on promašio, a ja sam pogodio. Svi koji su pobedili su zaostajali. Ne znam zašto".

Jokić je ponovio kada se najbolje oseća tokom utakmice. "Najviše volim da asistiram, jer asistencija čini ljudi srećnim. Zabavno je dodavati lopte." Centra Denvera večeras očekuje i Ol-star utakmica. “Cilj nam je da se zabavimo i ako možemo da pobedimo. Imamo visok tim, dodavaću saigračima lopte, to je sve velika zezancija”.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track