HIT! ZBOG JOKIĆA TRENERU DENVERA OTAC POSLE SVAKE UTAKMICE ŠALJE SMS! Maloun otkrio koju poruku čita na telefonu posle svakog meča! (VIDEO)
Foto: Profimedia

TATA MORA DA SE SLUŠA

HIT! ZBOG JOKIĆA TRENERU DENVERA OTAC POSLE SVAKE UTAKMICE ŠALJE SMS! Maloun otkrio koju poruku čita na telefonu posle svakog meča! (VIDEO)

Košarka -

Trener Denvera Majk Maloun nije krio zadovljstvo nakon velikog trijumfa svog tima u derbiju Zapada protiv Oklahome 121:112.

Jokić je bio nezaustavljiv na ovom meču. Bio je ubedljivo najefikasniji na terenu. Utakmicu je završio sa 36 postignutih poena, 10 asistencija i devet skokova.

Naravno, Maloun je imao samo reči hvale za svog najboljeg igrača. Trener Denvera je nakon meča ispričao i jednu zaniljivu anegdotu. Naime, otkrio je koju SMS poruku zbog Nikole dobija od svog oca posle svakog meča.

"Kada se završi utakmica od tate mi stigne poruka u kojoj piše: 'Koristi Jokića više kao klasičnog centra, pozicioniranog u reketu, nateraj tako rivale da brzo izađu iz bonusa i neka dečko šutira slobodna bacanja.' To smo sada i uradili. Javiću ju da je recept uspeo" rekao je Maloun.

Brendan Meloun, otac trenera Denver Nagetsa, bio je poznat košarkaški trener. Meloun stariji je bio deo stručnog štaba Detroita, kada su Pistonsi osvojili dve NBA titule (1989. i 1990. godine). Brendan je bio i trener Toronta i Klivlenda, a radio je i u Njujork Niksima i Indijani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track