CRNOGORSKI MEDIJI PRENOSE: Zbog divljanja huligana ABA liga prazni Moraču!
Foto: ABA Liga

žestoka kazna

CRNOGORSKI MEDIJI PRENOSE: Zbog divljanja huligana ABA liga prazni Moraču!

Košarka -

Disciplinski sudija ABA lige doneo je odluku da isprazni deo "Morače" na četvrtom meču finalne serije regionalne ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, saznaje crnogorska "Borba".

Navodno, osim pražnjena dvorane, Budućnost će morati i da plati visoku novčanu kaznu zbog divljanja navijača na trećem meču finalne serije.

Kompletan parter, gde su bile smeštene najvatrenije pristalice Budućnosti, kao i tri donja reda duž cele dvorane biće ispražnjena. Ovakva oduka usledila je nakon sramnih incidenata koji su obeležili treći meč finala.

Navijači koji su bili smešteni u blizini terena konstantno su vršili pritisak na igrače Zvezde i sudije. Ulazili su na parket posle svakog koša ili sudijske odluke, pljuvali su igrače Zvezde, gađali ih upaljačima, flašicama, šrafcigerima, petardama... Utakmica je odigrana u nezapamćenoj atmosferi linča.

Podsetimo, Zvezda je u trećem meču doživela poraz (80:72) i trenutno je rezultat u finalnoj seriji 2:1 u korist Beograđana. Večeras (19 časova) crveno-beli imaju drugu meč loptu za titulu šampiona ABA lige.

Kurir sport/Borba.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track