Najnovije vesti

BRUTALNO JE PRETUKAO BIVŠEG FUNKCIONERA ZVEZDE: Glumac Milan Kalinić saslušan zbog nasilničkog ponašanja! (FOTO, VIDEO)
Foto: Ana Paunković

DOŠAO U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO

BRUTALNO JE PRETUKAO BIVŠEG FUNKCIONERA ZVEZDE: Glumac Milan Kalinić saslušan zbog nasilničkog ponašanja! (FOTO, VIDEO)

Košarka

Glumac Milan Kalinić saslušan je danas u u Više javnom tužilaštvu jer je bio glavni akter tuče koja se dogodila na košarkaškoj utakmici Partizan - Crvena zvezda.

Policija je dostavila Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv glumca kojom se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

"Policija je prikupila snimke sa utakmice, saslušala svedoke, koji su potkrepili osnove za podnošenje krivične prijave", rekao je ranije izvor "Blica".

Podsetimo, pred početak derbija došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić. Kalinić je pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde. 

"Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog - isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo... Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja... ne znam. Celog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju decu, da se nađe rešenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt... Ovo je prvi put da sam bio sateran uza zid. Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmenjeneo 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor.... Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga" rekao je nedavno Kalinić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...