NJEGOVO IME JE ISPLIVALO POSLE RASKRINKAVANJA LANCA ELITNE PROSTITUCIJE: Slavni košarkaš je u srećnom braku već 33 godine, a evo kako danas živi (FOTO)
Foto: EPA / TANNEN MAURY

AFERA GA OBELEŽILA

NJEGOVO IME JE ISPLIVALO POSLE RASKRINKAVANJA LANCA ELITNE PROSTITUCIJE: Slavni košarkaš je u srećnom braku već 33 godine, a evo kako danas živi (FOTO)

Košarka -

Slavni hrvatski košarkaš Toni Kukoč u srećnom je braku sa suprugom Renatom već 33 godine, a njegovo ime povezivano je sa lancem elitne prostitucije.

Pošto je u Hrvatskoj 2011. godine raskrinkan lanac elitne prostitucije, policija je došla do saznanja da je među klijentima bilo i dosta poznatih sportista.

Toni Kukoč je bio igrač uz kojega se nikada nisu vezale nikakve afere, a o njemu se pisalo isključivo zbog velikih sportskih uspeha. Ipak, pre nekoliko godina jedna elitna prostitutka tvrdila kako je s Kukočem imala seksualni odnos.

toni kukoč
toni kukočfoto: Profimedia

"Na ATP turniru u Umagu radila sam kao hostesa. Perunović me nazvao i rekao mi odem u jedan hotel u Poreču i pružim seksualne usluge Toniju Kukoču. Za seksualni odnos platio mi je dogovorenih 500 evra", navela je tada starleta u iskazu.

Nedugo zatim stigli su i demanti od strane Tonika Kukoča, a optužbe starlete nisu naštetile njegovom dugogodišnjem braku.

renata kukoč
renata kukočfoto: Pritnscreen/Facebook

Kukoč je sa Renatom u vezi od srednje škole, a nekoliko godina kasnije svoju ljubav su krunisali brakom. Kukoči u Americi žive poslednih 27 godina i imaju dvoje dece, sina Marina i ćerku Stelu.

Renata kukoč sa sinom marinom i ćerkom stelom
Renata kukoč sa sinom marinom i ćerkom stelomfoto: Pritnscreen/Instagram

Deca se školuju u Americi, a Marin je nastavio Tonijevim stopama i uspešan je u košarci. Kako posle Tonijevog penzionisanja nisu hteli da se vrate u Split, Kukoči su našli rešenje. Leta provode u Dalmaciji, a ostala godišnja doba u Americi.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track