Najnovije vesti

TRENER ZVEZDE NEĆE EUFORIJU: Evo kako je Milan Tomić prokomentarisao odluku da Beronov koš za titulu bude priznat (VIDEO)
Foto: Starsport©

HOĆE TROFEJE I SLEDEĆE SEZONE

TRENER ZVEZDE NEĆE EUFORIJU: Evo kako je Milan Tomić prokomentarisao odluku da Beronov koš za titulu bude priznat (VIDEO)

Košarka

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da nema euforije posle osvojene titule jer trofeji iz ove treba da se ponove i sledeće sezone.

"Za slavlje je dovoljan samo jedan dan. Osvojili smo ABA i to treba da uradimo opet sledeće godine. Tako je i sa Superkupom i sa domaćim prvenstvom. Samo je jedan dan dovoljan za proslavu, a sledeći da ponovo radimo. Nisam ja za euforiju", rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice.

 

Zvezda je osvojila petu vezanu, a ukupno 20. šampionsku titulu pobedom sa 3:1 u finalnoj seriji nad Partizanom.

 

"Cilj je od početka sezone bila ABA liga, a osvojili smo i Superkup i ABA ligu i domaće prvenstvo, učinak nam je 100 odsto", kazao je trener Crvene zvezde.

 

 

Dodao je da nije video snimak poslednjeg napada svog tima i koraka Bilija Berona. Partizan je najavio žalbu.

 

"Razmišljam onako kako sam od prvog dana. Ne bavim se suđenjem, to nije moj posao. Ja sam trener i samo to treba da radim. Nisam video snimak i ne mogu ništa da kažem", rekao je Tomić.

 

Nije želeo da govori o narednoj sezoni, uz reči da "sam Bog zna šta će se desiti", a da će na osnovu svog iskustva raditi "dan po dan pa dokle Zvezda dogura".

 

Čestitao je svojim igračima i svima u klubu.

 

"Svi igrači su verovali u pobedu, nisu pali ni psihički ni fizički. Postoji ljubav i od domaćih i stranih igrača, a na kraju dodje uspeh. Partizan je vodio, a nije nam pala borbenost. Igrači su verovali da mogu da dobiju. Imali smo mnogo problema na poziciji pet, čestitam posebno Davidovcu jer je igrao na četiri pozicije, izneo je veliki teret. Svako je imao svoj doprinos", rekao je Tomić.

 

Trener Zvezde je kritikovao uslove u hali "Aleksandar Nikolić" tokom cele finalne serije, ali je dodao da je tako kako jeste i da "mora da se igra, nema druge".

 

(Beta, Foto: Starsport)

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...