iskrena, kao i uvek

MARINA MALJKOVIĆ OBAZRIVA I POSLE POBEDE NAD RUSIJOM: Nije moguće da smo pre pet godina bili toliko bolji nego sada! (KURIR TV)

Košarka -

Selektorka Srbije Marina Maljković nije krila zadovoljstvo posle druge pobede na Evrobasketu, ali je ponovo naglasila da košarkašice treba da budu dosta oprezne i da je ovo tek početak.

Selektorka Maljković je najpre naglasila koliko je bila besna na svoj tim posle prve utakmice.

'' Svi smo bili veoma besni posle prve utakmice i one teške pobede nad Belorusijom. Bila sam besna na sebe, ali i na ceo tim. Međutim, ovo je danas nešto sasvim drugo. Nije moguće da smo pre pet godina bili toliko bolji u donosu na sada, ali dobro... Upisali smo pobedu, to je bitno i sada idemo dalje. Ne smemo da se opuštamo, tek nas čekaju ozbiljne utakmice i imamo još dosta posla, '' rekla je Maljkovićka koja se nakon toga osvrnula malo i na atmosferu u dvorani.

'' Pozvala sam Zrenjanince da dođu u što većem broju. Ono na prvoj utakmici nije bilo dobro, danas je bilo dosta bolje i drago mi je da je tako. Ne verujem da im je bilo toliko dosadno, tako da Zrenjanici dođite i na poslednju utakmicu u grupi, potrebni ste nam, '' naglasila je Maljkovićka.

Srbija poslednju utakmicu u grupi igra u nedelju od 20.30 sa selekcijom Belgije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track