IZJAVA

MARINA MALJKOVIĆ POSLE POBEDE NAD BELGIJOM I PLASMANA U ČETVRFINALE: Bilo je generalno loše, samo poslednja četvrtina je odigrana dobro! (KURIR TV)

Košarka -

Selektorka Marina Maljković na konferenciji za medije istakla je kako nije zadovoljna igrom svoje reprezentacije na meču sa Belgijom, ali da je bitno da smo prošli dalje i da imamo dva dana više odmora.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se večeras u četvrtfinale Evropskog prvenstva, pošto je u trećem kolu Grupe D u Zrenjaninu pobedila Belgiju sa 70:66 (16:15, 10:19, 18:14, 28:18).

Selektorka Maljković nije krila nezadovoljstvo današnjom igrom, ali je videla i par dobrih segmenata u istoj.

'' Generalno nismo bili dobri u većem delu meča. Kasnili smo i u odbrani i u napadu. Jedino smo poslednju četvrtinu odigrali lavovski i onako kako treba. Bitno je da smo obezbedili prvo mesto u grupi i tako se direktno plasirali u četvrtfinale EP. Ne želim da komentarišem narednog protivnika dok ne vidim sa kim ćemo daigramo, a onda ćemo da uradimo skautnig i spremimo se najbolje što možemo, '' rekla je Maljkovićeva.

Srbija je Grupu D završila na prvom mestu s maksimalnim učinkom, pa će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Švedske i Letonije, dok Belgija u osmini finala igra protiv Slovenije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track