BIVŠI KOŠARKAŠ CRVENO-BELIH PRESAVIO TABAK: Dangubić tužio Zvezdu! Traži 187.500 evra
Foto: Starsport©

PROBLEM

BIVŠI KOŠARKAŠ CRVENO-BELIH PRESAVIO TABAK: Dangubić tužio Zvezdu! Traži 187.500 evra

Košarka -

Klub s Malog Kalemegdana neće uložiti žalbu, već je pristao da isplati sve što duguje svom nekadašnjem igraču

Košarkaš Estudijantesa Nemanja Dangubić tužio je svoj bivši klub Crvenu zvezdu za dugovanja u vrednosti od 187.500 evra zajedno sa bonusima, a to je objavljeno na sajtu FIBA.

Klub sa Malog Kalemegdana na ovo neće uložiti žalbu, već su pristali da isplate sve što se duguju igraču, troškove arbitraže i sudske troškove i takse, kao i sve ostale dažbine.

Nemanja Dangubić je u Crvenoj zvezdi proveo četiri godine, a 2018. je iz Beograda prešao u minhenski Bajern, gde je bio do leta ove godine, da bi tokom ovog prelaznog roka odlučio da ode u Estudijantes iz Madrida i okuša se u jednoj od najjačih liga u Evropi. Noseći dres crveno-belih Dangubić je osvojio čak sedam trofeja. Tri puta je bio šampion ABA lige, četiri puta domaćeg prvenstva, a osvojio je tri Kupa Srbije.

Nije Dangubić jedini koji preko FIBA BAT traži svoj novac od Crvene zvezde. Podsetimo, u maju su crveno-beli takođe izgubili na BAT po tužbi nekadašnjeg krilnog centra Milka Bjelice, kome će morati da isplate 200.725 evra na ime dugovanja od ugovora.

Kurir.rs / M. N.

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track