ĐORĐEVIĆ I DANILOVIĆ ZAPREPASTILI PRISUTNE OVOM IZJAVOM: Jokić i Dončić su fantastični igrači, ali samo bi ON mogao da igra sa nama!
Foto: Dado Đilas

PANEL

ĐORĐEVIĆ I DANILOVIĆ ZAPREPASTILI PRISUTNE OVOM IZJAVOM: Jokić i Dončić su fantastični igrači, ali samo bi ON mogao da igra sa nama!

Košarka -

Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović govorili su na panelu posvećenu fenomenu jugoslovenske košarke na Festivalu sporta održanom u italijanskom Trentu.

- Luka Dončić i Nikola Jokić su fantastični igrači, ali jedini bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama - odgovorili su u glas Predrag Danilović i Saša Đođević na panelu posvećenom fenomenu jugoslovenske košarke na najvećem i najznačajnijem Festivalu sporta u Italiji,u organizaciji najuticajnijeg i najtiražnijeg sportskog lista “Gazete delo sport” - prenosi Mozzart Sport.

foto: Printscreen

Đorđević je rekao da je tajna jugoslovenske škole košarke bila u tome što je pored urođenog talenta, instinkta, timskog duha imala i sposobnost da “prevari” protivnika, da iskoristi maksimalno njegove slabosti.

I Sale i Peđa su ostavili veliki trag u Palakanestru, a sami su su istakli da su Italiju izabrali jer je u to vreme bila najpoželjnija destinacija za igranje košarke,iako su obojica mogli da biraju klub u u Evropi.

Kada to kažu Đorđević i Danilović, hajde nek im neko protivreči. U Trentu nije palo nikome na pamet

Na panelu su pored dvojice proslavljenih asova našeg basketa učestvovali i Boša Tanjević, koji je sa Bosnom osvojio Kup šampiona 1979 godine i Mihovil Nakić, legendarni igrač Cibone i član reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track