evroliga

KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE JEDNOGLASNI POSLE PORAZA OD REALA: Igrali smo dobro, a onda se dogodio neverovatan pad... (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u beogradskoj Štark areni od Real Madrida sa 75: 60 (9:12, 18:21, 25:16, 8:26) u sedmom kolu Evrolige.

Beogradski tim posle sedam kola ima skor od pet poraza i dva trijumfa, dok Real ima četiri pobede i tri poraza.

Madriđane je predvodio Serhio Ljulj sa 16 poena i pet asistencija, a ispratili su ga Rudi Fernandes sa 12 i Valton Tavares sa jednim manjem.

U ekipi Crvene zvezde najbolju rolu pružio je Bili Beron sa 17 poena, dok je Lorenco Braun ubacio 13.

U prvih pet minuta odlučujuće deonice, košarkasi Crvene zvezde nisu uspeli da provuku loptu kroz koš, što su izabranici Pabla Lasa na pravi način iskoristili da sa sedam trojki reše meč u svoju korist.

Ljulj, Rodriged i Kožer su bili na visini zadatka, što je Realu donelo pobedu od plus 15.

Svoje prve utiske posle meča izneli su Ognjen Dobrić i Čarls Dženkins.

- Razočarn sam, stvarno sam mislio da možemo da iznesemo do kraja, ali pali smo u četvrtoj četvrtini. Nismo imali dovoljno energije da prelomimo utakmicu, a oni su ubacili neke šuteve i pobedili nas - rekao je Ognjen Dobrić.

Ključan problem je bio velika potrošnja energije smatra košarkaš rodom iz Knina.

- U ovakvim utakmicama morate morate da imate energiju tokom čitavog meča, ovo su iskusne ekipe i tačno znaju da prepoznaju trenutak i da to iskoriste.

Zvezdu očekuje gust raspored sledeće nedelje. Prvo dočekuju Igokeu, pa Asvel i na kraju Večiti derbi u ABA ligi.

- Očekujem da se vratimo na pobednički kolosek i da pokušamo da pobedimo Asvel ovde. Nadam se da ćemo dobro da odradimo posao.

Mnogi smatraju da bi Dobrić trebalo da igra više, međutim, Ognjen ne želi da priča na tu temu, koji je na meču sa Realom za 21 minut postigao pet poena.

- To nije pitanje za mene, kad god uđem dajem sve od sebe i tako će uvek biti - istakao je Dobrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track