TRINIKIJERI POSLE POBEDE U ZADRU: Morali smo da šutiramo toliko trojki jer je domaćin ''parkirao autobus'' u svom reketu!
Foto: Starsport©

HIT

TRINIKIJERI POSLE POBEDE U ZADRU: Morali smo da šutiramo toliko trojki jer je domaćin ''parkirao autobus'' u svom reketu!

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostujućem terenu Zadar sa 72:57 (18:14, 27:16, 17:16, 10:11), u utakmici šestog kola ABA lige.

Svi igrači Partizana koji su igrali upisali su se medju strelce, a najefikasniji su bili Markus Pejdž sa 14 i Ognjen Jaramaz sa 13 poena. Nemanja Gordić postigao je osam poena uz sedam asistencija, dok su po šest poena dodali Novica Veličković i Stefan Birčević.

U ekipi Zadra najefikasniji je bio Brajon Alen sa 16 poena, Ive Ivanov postigao je 10, a Martin Junaković devet poena uz četiri skoka.

Crno-beli sada imaju skor od četiri pobede i dva poraza, a Zadar je pretrpeo svih šest poraza.

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu, ali da ga je sramota zbog 21 izgubljene lopte.

"Mislim da smo zaslužili pobedu. Nije to bilo ništa fantaststično, ali dosta smo dobro otvorili utakmicu, imali smo dovoljno dobrih momenata da kontrolišemo meč i na kraju smo zaslužili pobedu. Problem je 21 izgubljena lopta, toga me je malo sram, da vam iskreno kažem. Ali, za nas je danas bilo najbitnije da pobedimo posle teške i loše utakmice u Evrokupu", rekao je Trinkijeri, preneo je klupski sajt.

"Došli smo ovde, pokušao sam da vrtim ekipu malo brže nego inače, da budemo sveži i na kraju smo pobedili. Možda je izgledalo da smo previše šutirali 'trojke', ali u jednom trenutku je Zadar parkirao autobus u reket i nije bilo lako pronaći put. Mogli smo malo bolje šutirati, ali na kraju nije to tako loše izgledalo", dodao je Trinkijeri.

U sledećem kolu, u nedelju 17. novembra, Partizan će dočekati Crvenu zvezdu, dok će Zadar istog dana igrati u Baru protiv Mornara.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track