RONALDO I FIGO IZAZVALI GNEV NAVIJAČA ZBOG BRAJANTA: Od Kobija se oprostili identičnom porukom! NEVEROVATNO, ŠTA IM BI!?
Foto: Profimedia, AP, EPA/Rodrigo Jimenez

da ne poveruješ

RONALDO I FIGO IZAZVALI GNEV NAVIJAČA ZBOG BRAJANTA: Od Kobija se oprostili identičnom porukom! NEVEROVATNO, ŠTA IM BI!?

Košarka -

Portugalske fudbalske zvezde Luis Figo i Kristijano Ronaldo ašli su se na udaru pratilaca na društvenim mrežama.

Razlog za to je poruka kojom su se oprostili od tragično nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, koji je zajedno sa naslednicom Đijanom (13) poginuo u helikopterskoj nesreći.

Naime, obojica su se od jednog od najboljih košarkaša sveta svih vremena oprostila identičnom porukom, što je razočaralo pratioce dvojice fudbalera i pobudilo sumnju da njihovim nalozima upravlja ista agencija za odnose sa javnošću.

- Tužni smo i srce nam se slama nakon vesti o tragediji Kobija i njegove ćerke Đijane. Kobi je bio istinska legenda i inspiracija mnogima. Upućujem saučešće porodici, prijateljima i svima koji čiji najmiliji su stradali u ovoj nesreći, stoji u porukama koje su na nalozima Figa i Ronalda.

Pregršt negativnih komentara zbog identičnih poruka dobili su i Figo i Ronaldo. Jedni ne mogu da veruju da su obavljene identične poruke, a drugi su zbog ovog otkrića veoma besni i razočarani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track