Najnovije vesti

KK CRVENA ZVEZDA ZAHVALNA ZA POMOĆ: Hvala prijateljima iz Kine! VIDEO
Foto: KK Crvena Zvezda

sjajno

KK CRVENA ZVEZDA ZAHVALNA ZA POMOĆ: Hvala prijateljima iz Kine! VIDEO

Košarka

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je veliku zahvalnost prijateljima iz Kine na pomoći u trenucima kada je naša zemlja i ceo svet pogođen pandemijom virusa korone. 

Na zvaničnom sajtu kluba, crveno-beli saopštili su da im iz Kine stižu više desetina hiljada maski, zaštitnih rukavica, zaštitnih odela...

"KK Crvena zvezda ovom prilikom želi javno da izrazi ogromnu zahvalnost svima koji nas nisu zaboravili u ovim trenucima : Školama “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” iz grada Loudija, “BoostEnergy” iz Kunminga, “Universe Sport Skill Center”iz grada Šenžen", piše na zvaničnom sajtu i dodaje se:

"Sa svim školama KK Crvena zvezda ima potpisane protokole o saradnji u okviru kojih je naš juniorski pogon dva puta već gostovao u Kini u maju i septembru 2019.godine i izazvao veliku pažnju tamošnje javnosti I ljubitelja košarke, o čemu je klub detaljno izveštavao u prošloj godini. Takođe, osim gostovanja juniora, veliki broj dece i trenera dolazio je iz Kine u Beograd na treninge, obuku i školovanje, takođe i letnje kampove KK Crvena zvezda, a kruna ove saradnje u narednom periodu bio bi odlazak seniorskog tima KK Crvena zvezda i još jače veze kluba sa kineskim prijateljima!".

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...