CREVNO-BELI SE TESTIRALI NA KORONU! Pogledajte rezultate košarkaša Zvezde! Ima i ZABRINJAVAJUĆIH vesti!
Foto: Starsport©

TESTIRANI

CREVNO-BELI SE TESTIRALI NA KORONU! Pogledajte rezultate košarkaša Zvezde! Ima i ZABRINJAVAJUĆIH vesti!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde još uvek nisu počeli s treninzima, ali prvi korak ka tome je naprvljen!

Momci s Malog Kalemegdana juče su dobili rezultate testiranja na covid-19 i vesti su pozitibne, iako su rezultati na sreću negativni.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da su svi igrač našeg kluba, kao i stručni štab i deo menadžmenta kluba, koji su u četvrtak obavili testove na virus Covid-19, dobili u ponedeljak negativne rezultate - objavili su iz Crvene zevzde.

Ipak, iz uprave kluba poručuju da su detaljnim pregledima ustanovljeni drugi ptoblemi kod igrača, nastali tokom dvomesečne pauze.

- Bez obzira na dobre vesti koje smo dobili u ponedeljak, KK Crvena zvezda takođe mora da konstatuje da su ostali osnovni parametri rezultata igrača dobijeni analizom krvi i urina zabrinjavajući, i zahtevaju posebnu pažnju u daljem trenažnom procesu igrača. Naime, opšti imunitet igrača nije na zadovoljavajućem nivou, takođe došlo je i do pada mišićne mase i aerobnih sposobnosti. Očigledno je da je dvomesečna pauza ostavila veliki trag na našim igračima, koji su kao i svi građani Republike Srbije, bili u kućnoj izolaciji tokom vanrednog stanja.

Anja Vukasinovic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track