RAZBIO KLIPERSE, PA ISPRAVLJAO NOVINARKU: Evo šta je Jokić rekao posle velike pobede (VIDEO)
Foto: Printskrin

reakcija

RAZBIO KLIPERSE, PA ISPRAVLJAO NOVINARKU: Evo šta je Jokić rekao posle velike pobede (VIDEO)

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić blistao je u pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima 111:98, kojom je njegov tim došao do majstorice u polufinalu Zapadne konferencije NBA plej-ofa.

U šestoj utakmici, Jokić je ubacio 34 poena, uz 14 asistencija i sedam skokova i obezbedio Denveru majstoricu sa Klipersima.

U intervjuu posle meča, Jokić je očekivano morao pred kamere, a tamo se pojavio, kao i uvek - opušten, nasmejan i hladan kao "špricer", kao da je upravo rešio meč okružnog takmičenja "u tem Somboru".

Na konstataciju novinarke da Denver po ko zna koji put reaguje tek kada je skroz priteran uz zid i kada nema gde, Jokić je nasmejao odgovorom "to je dobro pitanje, ali stvarno nemam pojma zašto je tako".

Nastavio je u istom duhu, uz poruku "mi samo treba da izađemo na teren i da se zabavimo, pobedićemo i sedmu, pa da igramo sa Lejkersima".

"U trećoj četvrtini smo odigrali maestralno, ovo je neverovatna utakmica, odigrali smo impresivno. Džamal Marej je čudesan, borac, za njega ne postoje granice, nebo je granica za njega..."

Potom je ispravio novinarku, da im ovo nije druga, već četvrta serija u kojoj igraju majstoricu, posle dve u prošloj sezoni.

"Mi nemamo nikakav pritisak, samo treba da igramo najbolje što umemo, da izađemo na teren i da se zabavimo".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track