VELIKA ČAST ZA POMOĆNIKA GREGA POPOVIČA: Beki Hemon uči mlade košarkaške trenere
Foto: AP

sjajno

VELIKA ČAST ZA POMOĆNIKA GREGA POPOVIČA: Beki Hemon uči mlade košarkaške trenere

Košarka -

Beki Hemon, pomoćni trener Grega Popoviča u San Antonio Sparsima, učestvuje u novom izdanju programa Jr. NBA Coaches – Online na aplikaciji Jr. NBA OWQLO

NBA je objavila da će pomoćni trener San Antonio Sparsa Beki Hemon (Becky Hammon) učestvovati u najnovijem programu Jr. NBA Coaches - Online, virtuelnom resursu i platformi sadržaja koji nudi vežbe, video uputstva i klinike za košarkaške trenere. Program će se održati u nedelju, 27. septembra u 21:00 CEST na OWQLO App , službenoj aplikaciji Jr. NBA Lige u Evropi i na Bliskom Istoku .

foto: AP

Nekadašnja WNBA košarkašica, a sada NBA trener, Beki Hemon spada među pionire među ženskim trenerima kao tek drugi ženski trener u istoriji NBA i prva žena pomoćni trener sa punim angažmanom. Hemon je takođe prva žena koja je ikada bila deo NBA All-Star trenerskog osoblje kada je radila kao pomoćni trener za ekipu Zapada tokom NBA All-Star Game 2016. godine. Beki iza sebe ima plodnu WNBA karijeru: nastupala je od 1999-2014. za New York Liberty i za San Antonio Stars, a takođe je dugo igrala u Evropi za Rivas Ecópolis, CSKA Moscow, Ros Casares Valencia, Nadezhda Orenburg i Spartak Moscow Region.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track