ŠĆEPANOVIĆ NE VODI EKIPU U LAKTAŠIMA! Ostoja Mijailović za Kurir: Milivoje Lazić vodi ekipu protiv Igokee!
Foto: Starsport©

smenjen trener crno-belih

ŠĆEPANOVIĆ NE VODI EKIPU U LAKTAŠIMA! Ostoja Mijailović za Kurir: Milivoje Lazić vodi ekipu protiv Igokee!

Košarka -

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović rekao je ekskluzivno za Kurir da trener Vlado Šćepanović neće voditi ekipu na gostovanju protiv Igokee.

Mijailović je ostao zagonetan, nije želeo da potvrdi da je mladi stručnjak napustio klub, ali to se jasno može zaključiti na osnovu činjenice da neće biti na klupi crno-belih u Laktašima.

Mladi košarkaški stručnja je očito platio danak lošim rezultatima. Partije koje pružaju crno-beli košarkaši od početka prvenstva najblaže rečeno nisu na nivou ambicija i imena kluba. Crno-beli su u ABA ligi zabeležili dva poraza u prva četiri kola, a u Evrokupu su čak tri puta poraženi posle pet odigranih utakmica. Ubedljiv poraz protiv francuskog Burža na domaćem terenu bila je kap koja je prelila čašu i koštala Šćepanovića posla u klubu iz Humske.

Milivoje Lazić je očito samo privremeno rešenje na mestu trenera prvog tima. U javnosti se uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Šćepanovića, a u prvi plan izbilo je ime Saše Filipovskog bivšeg trenera Monaka i ljubljanske Olimpije.

Ipak i dalje ne postoji potvrda da je Vlado Šćepanović zvanično smenjen na mesta trenera Partizana jer bi u tom slučaju Partizan morao da mu isplati sva finansijska dugovanja do sada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track