OGLASIO SE PARTIZAN: Vlado Šćepanović neće voditi narednu utakmicu!
Foto: @starsport

zvanično

OGLASIO SE PARTIZAN: Vlado Šćepanović neće voditi narednu utakmicu!

Košarka -

Mladi košarkaški stručnjak Vlado Šćepanović neće voditi Partizan na utakmici protiv Igokee, potvrdio je klub na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

Loši rezultati na početku sezone i igra koja najblaže rečeno nije bila na nivou ambicija i imena kluba skupo su koštali mladog stručnjaka.

"Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, Partizan je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na Kovid-19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić", navodi se u kratkom saopštenju crno-belih.

Milivoje Lazić izabran je kao privremeno rešenje na klupi Partizana, a u javnosti se već uveliko spekuliše ko bi mogao da nasledi Šćepanovića. Kao glavni kandidat spominje se Sašo Filipovski, bivši trener Monaka i Olimpije.

Ipak i dalje ne postoji potvrda da je Vlado Šćepanović zvanično smenjen na mesta trenera Partizana jer bi u tom slučaju Partizan morao da mu isplati sva finansijska dugovanja do sada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track